2012/09/22

Peněženka e-Wallet & poplatky

e-Wallet
Peněženka Banners Broker e-Wallet, poplatky, financování eWallet.
Banners Broker prostřednictvím peněženky e-Wallet umožňuje svým členům, aby finanční transakce probíhaly rychle a bezpečně. Z tohoto místa nakupujete a sem je automaticky převáděný zisk z panelů. Tuto peněženku můžete naládovat z kreditní karty, účtu Payza nebo SolidTrustPay.

Poplatky

Při nahrávání peněz na e-Wallet počítejte s poplatkem 5%,  který budete muset zaplatit, tak aby vám nechyběly peníze při nákupu balíčku!

Kdo chce prosperovat u Banners Broker musí počítat s tím, že každý měsíc zaplatí administrativní poplatek 15 dolarů.

První poplatek už je zahrnutý v ceně balíčku. Ale každý další měsíc musíte dbát na to, aby na vašem účtě byly peníze na pokrytí tohoto administrativního poplatku.
Po připojení do programu se stanete standartním členem a poplatek za standartní členství je 15 dolarů.
Pokud postoupíte do prémiového členství, které nabízí více výhod (jak postupně zjistíte), zaplatíte měsíčně za poplatek 100 dolarů.
Aktuální stav financí účtu Banners Broker se objeví automaticky ve vašem e-Wallet.

Jak poslat peníze na e-Wallet


Peníze na Váš e-Wallet můžete převést z kreditní karty, e-peněženky Payza nebo SolidTrustPay.
Převeďte si tolik peněz, za kolik jste si vybrali balíček, k tomu připočítejte 5 procent na převod a 15 dolarů na administrativní poplatky pro druhý měsíc podnikání u BannersBroker.  To je základní investice, kterou v tomto podnikání potřebujete, další se bude odvíjet podle toho, jakým způsobem se rozhodnete pokračovat. O tom, že se vám peníze vrátí se ziskem, se můžete jednoduše přesvědčit tím, že začnete s Banners Broker podnikat a během prvích dvou cyklů, kdy je provoz zdarma se naučíte, o čem to tady je.

1. V menu otevřete E-Wallet
2. Vyberete účet, ze kterého budete převádět peníze
3. Napíšete částku, kterou budete převádět, kliknete Load eWallet a dále postupujete podle pokynů.

Ze SolidTrustPay to může trvat i 24 hodin, než budou peníze ve vašem e-Wallet.

Důležité

Co je důležitého na výběru balíčku? Jak už bylo řečeno, na panely koupené v balíčku je provoz zdarma. Po dvou cyklech se musí panely kvalifikovat, a to už se platí. Můžete si kvalifikaci zaplatit ze zisku z panelů, které máte v balíčku, anebo si koupit dopravní balení - Traffic pack. Takže pokud si koupíte balíček, který má víc panelů, ušetříte za provoz.

SolidTrustPay - eWallet

My jsme koupili fialový balíček za $55, peníze jsme převedli ze SolidTrustPay, kde jsme měli výdělky z našich PTC.
Chtěli jsme aktualizovat na modrý balíček, který by nám vydělal  $260 a na provozu-trafficu bychom ušetřili 3x22,5 dolarů (více v článku o provozu panelů). Aktualizovat se může do 30ti dnů od zakoupení balíčku, tento termín jsme ale vlastní nepozorností promeškali. Nepřevedli jsme si včas potřebnou částku na e-Wallet.

penize převedené na eWallet

Zkontrolujte svůj eWallet.

Jakmile budete mít peníze na kontě, pokračujte podle pokynů, jak nakupovat.



2 komentářů:

Dobrý den.
Můžete mi prosím poradit, jak mohu do e wallet peníze poslat z My Total Earnings? Chtěla jsem si za vydělatné peníze koupit další panel a mě to hlásilo, že v e wallet nemám žádné peníze, ale v My Total Earnings jsem ty peníze měla. Co mám dělat? Kde je chyba?

Dobrý den, nakupovat z e-Wallet můžeme, pokud máme k dispozici peníze v prostředním panelu a v eWallet.
V My Total Earnings je souhrn hotovosti i hodnoty panelů, brát to jako čistý výdělek je zavádějící.
Je tam uvedena hodnota všech panelů, nastavených na 50% i těch na 100%.
Hlavička slouží jako celkový přehled účtu, vybírat můžeme pouze částku uvedenou v eWallet vlevo nahoře - eWallet - Available to Withdraw.

Omlouvám se za hodně opožděnou odpověď, BB je dobré podnikání, kterému se vyplatí věnovat.


Okomentovat