2012/09/02

Jak se stát členem Banners Broker

registrace zdarma banners broker
Stát se členem Banners Broker nestojí nic, registrace do systému Ad-Pub Combo je zdarma, stačí vyplnit tabulku pro zaregistrování.  Je to jednoduché díky tomu, že si stránky můžeme zobrazit v češtině.

Možná vás zarazí neobvyklé požadavky, kterými budou chtít ověřit vaši totožnost nějakým průkazem s fotkou (občanka, pas..) a nějakým účtem - elektrika, plyn, telefon.., který je adresován na stejné jméno a adresu, kterou máte v přihlášce. Jednoduše to oskenujte a odešlete.

Banners Broker je legitimní solidní firma, která vám po ověření dat (trvá to asi týden) zašle nabídku na vyzvednutí kreditní karty, na kterou byste si převáděli z e-Wallet sumy! peněz, získaných v tomto programu. My jsme zatím tuto nabídku nevyužili, takže o tom nemám co napsat.

Registrovat do programu se můžete pouze přes odkaz osoby, která vám Banners broker doporučila:


Někdo si možná neví rady, co napsat do této tabulky:
tabulka po ověření
UPOZORNĚNÍ
Nově musí být podpis dokladu identity notářsky ověřený, požadují to z toho důvodu, aby vám mohla být ihned - nebo v budoucnu vystavena BB kreditní karta.
dopsáno v lednu 2013

Ověřovací doklady musíte odeslat do 30 dnů po aktivaci programu, upozornění je v této tabulce:
upozornění na ověření dokladů


Po zaregistrování se přihlašte do účtu a můžete se přesvědčit, že jste dostali jako pozornost zákazníkům 1000 zobrazení pro vaši reklamní kampaň. Kampaně >> Impression Bank

1000 zobrazení zdarma






signature




0 komentářů:

Okomentovat