2012/08/31

Jak propagovat a vydělávat - Start

inzerce s bannerovou reklamou
Propagovat stránky a vydělávat peníze u této společnosti není složité.
Vše, co potřebujete, je touha vydělávat prostřednictvím jednoho z nejlukrativnějších reklamních médií na dnešním trhu. Dokonce i ten, kdo nemá webové stránky tady může vydělávat peníze.

Jak to funguje:
Zaregistrujte se, kupte některý Ad-Pub Combo balíček a zadejte informace o firmě, kterou chcete propagovat. Banners Broker vám dodá reklamní prostory, kde si vyděláte příjmy z reklamy a současně propaguje vaši firmu na jiných webových stránkách v jejich síti. Vyděláte dvojnásobek svých nákladů.

Start u Banners Broker

  1. Registrace zdarma u Banners Broker.
  2. Ihned po zaregistrování dostanete zdarma 1000 zobrazení stránek.

  3. Vyberte Ad-Pub Combo balíček. Prohlédněte si nabídku a rozhodněte se pro balíček, který vám bude vydělávat penize..
  4. Celkem je v nabídce 6 balíčků. Každý balíček obsahuje panely (reklamní plochy) , které nám generují zisk. Podle toho, kolik panelů balíček obsahuje se jeho cena liší. Tento bod je důležitý proto, abyste věděli, jaké množství peněz budete muset převést na svůj e-Wallet u Banners broker


  5. Vložte peníze na svůj účet e-Wallet.
  6. Před nákupem v Banners Broker musíte nejdřív vložit prostředky na e-Wallet. Potřebnou částku ceny balíčku musíte navýšit o 5% na poplatek, který budete muset zaplatit.


  7. Kupte si balíček, který jste si vybrali.
    Se zakoupením balíčku získáte několik reklamních panelů. To znamená, že výnosy z publikování na těchto panelech BB vyplatí vám. BB reklamu zprostředkuje, umístí na vaše panely a vy nemusíme dělat nic, jen kontrolovat, kdy se panel zaplní. To bude trvat tak dlouho, dokud nezískáte určitou částku peněz. Tato částka je dvojnásobek ceny reklamního panelu, který jste si v balíčku zakoupili.


  8. Založte svou reklamní kampaň
    Vaše reklamy se budou zobrazovat na webových stránkách,  které odpovídají zadaným kritériím. Můžete sledovat a hodnotit výsledky svých reklam prostřednictvím komplexního systému.on-line sledování.



registrace do programu


0 komentářů:

Okomentovat